Breddgrad 64®

Långa vintrar med mycket snö och minusgrader. Milsvida skogar och stora öppna ängar med bergen i bakgrunden. Vi är på breddgrad 64, vi är i Norrland.

Här har vi funnits och byggt Sveriges starkaste och mest uthålliga släp i över 40 år. Släp som klarar de förhållande vi själva lever i. Inte för att göra skillnad på folk och folk, men vi är norrlänningar och vi bygger för norrlänningar. Ett lyckat koncept då även resten av Sverige uppskattar den kvalitet som Norrlands tuffa krav driver fram.

Ett bitande vinterklimat och krävande väglag har skapat vår produktionsanda. Den är enkel och tydlig - gör det ordentligt. För oss innebär det att arbeta igenom varje detalj grundligt. Att välja det bäst lämpade materialet och göra en produkt som är både smidig och stark, stabil och uthållig.

Ett släp som varar livet ut.

Hur tung släpvagn får din bil dra?

Hur tung släpvagn din bil får dra kan du läsa på registreringsbeviset. Du kan också använda e-tjänsten släpvagnskalkylatorn hos Transportstyrelsen för att ta reda på hur tung vagn din bil får dra.

Direkt till Släpvagnskalkylatorn

North Grade®

4P släpvagnar är byggda för att möta Norrlands tuffa krav. Testade på världens största naturliga testbana för att garantera maximal styrka, smidighet, uthållighet & hållbarhet.

Det är vad kvalitet från 4P - vi kallar det North Grade®.

Upplev 4P Lineup hos din närmaste återförsäljare

Hitta din närmaste återförsäljare av 4P Släpvagnar här.